Пулев опериран по спешност

Пулев опериран по спешност | StandartNews.com

Американецът Бригс отново се заяде, нокаутира Кличко

Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон Тервел Пулев влезе по спешност в болница в петък вечерта. Боксьорът информира за това в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Наложи се приемането ми в болница, след което бях опериран успешно от апендицит. Вече съм добре и благодаря на близките ми, които дойдоха да ме видят. Здравето е преди всичко!", написа Тервел.

В същото време Шанън Бригс продължава с номерата си преди мача на Владимир Кличко с големия брат на Пулев Кубрат на 15 ноември. Американецът пусна любопитен фотоколаж в Инстаграм. На него Бригс току-що е нокаутирал Кличко. Придружителният текст гласи: "Ето как трябва да изглеждат нещата. Давай, шампионе!" От няколко месеца Шанън прави всичко възможно да убеди украинеца да се срещнат на ринга. Той нахлу на негова пресконференция, после на негова тренировка, като хвърли по Влад обувка, а след това го поля с вода, прекъсвайки закуската на световния шампион в ресторант. Преди броени дни пък Бригс препречи с моторница пътя на трениращия в езеро във Флорида Кличко и той цамбурна във водата.

Влад понася провокациите на ексцентричния ветеран. Мнозина съзират в тези номера евтин театър вместо скандал и смятат, че инцидентите са нагласени с цел промотирането на евентуален бъдещ двубой между двамата.
Страницата подготви Мария Димитрова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай