ПСВ продаде 300 билета за София

"Берое" иска гол в Разград, чака рамо от Варна

ПСВ продаде 300 билета за София | StandartNews.com

300 билета вече изкупиха фенове на ПСВ за предстоящия мач с "Лудогорец". Холандците гостуват в София на 28 ноември в среща от Лига Европа, която вероятно ще реши първото място в групата. От днес са в продажба и пропуските за родните запалянковци. Цените са както следва: 10 лева за сектор "В", по 15 и 25 за сектор "А". Феновете ще имат възможност да се снабдят и онлайн чрез сайта www.eventim.bg.

От "Лудогорец" ще дадат днес почивка на част от героите в Европа. Тимът посреща "Берое" за купата в първи осминафинал.

"Ще търсим добър турнирен резултат", заяви селекционерът на заралии Петър Хубчев. Това означава, че гостите ще искат да отбележат поне един гол. "Берое" е от малкото отбори, които през тази година имат победа над "Лудогорец", макар и след дузпи, в мача за Суперкупата на България. И треньорите ще ползват това като психологически коз. Има и още две добри новини за треньорския щаб. Сред титулярите се завръща левият защитник Веселин Пенев, който изтърпя наказанието си от една среща. На линия ще бъде и неговият колега отдясно - Пламен Крумов. Травмата в главата, която получи в мача с "Левски", се е оказала лека.

"Очакваме за мача в Разград да дойдат и наши фенове от Варна, ще се съберем поне стотина души агитка", съобщи председателят на фенклуба на "Берое" Александър Мечев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай