Псувни и стригане в "Борусия" Д

Псувни и стригане в "Борусия" Д | StandartNews.com

Клоп остава, задава се чистка на играчи

"Борусия" Д продължава да затъва. Вицешампионът от миналата година падна 0:1 от "Аугсбург" у дома и докара феновете си до лудост. "Жълто-черните" са последни в Бундеслигата с 16 точки. Малко преди края на двубоя привържениците започнаха бурно да освиркват играчите. Някои от тях дори се опитаха да нахлуят на терена и да спрат мача. Полицията обаче осуети опитите им. След резила, капитанът Матс Хумелс и вратарят Роман Вайденфелер се качиха на трибуните, за да говорят с привържениците. Въпреки, че защитникът получи няколко псувни в лицето той остана и изслуша всички около него. На Вайденфелер пък му бе препоръчано да си обръсне главата нула номер. "Тази дълга коса ти пречи да виждаш, махни я", викаше му фен.

Поне за момента треньорът Юрген Клоп остава. В. "Билд" пусна анкета дали той трябва да запази поста си. До днес следобед на 55% от вота бе в негова полза. "Продължаваме напред. Аз не съм загубил надежда. Ще се справим с тази ситуация. Реферите са най-малкият проблем. Дори да ни ощетят с 1 гол, ние трябва да можем да вкараме още два. Поемам вината, но съм амбициран да оправя всичко", обяви Клопо.

Не такава е съдбата на голяма част от футболистите. Според медиите в Германия една от звездите Хенрих Михтарян си тръгва със сигурност. Той имал намерение да разтрогне договора си и да търси бъдеще в Англия. Същата ще е съдбата и на Марко Ройс и Матс Хумелс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай