Прогноза. Кои са големите фаворити в Шампионската лига

Има предпочитания към Манчестър Сити и Ливърпул

Прогноза. Кои са големите фаворити в Шампионската лига | StandartNews.com

Довечера е стартът на елиминациите в Шампионска лига. Ще се играят първи срещи от 1/8 финалната фаза на турнира.

Ливърпул и Манчестър Сити са големите фавороти през този сезон в Шампионска лига. Това обявиха германската легенда Лотар Матеус и бившият английски национал Питър Крауч.

Турнирът на богатите навлиза в същинската си част – фазата на директните елиминации, тази вечер с мачовете ПСЖ – Реал Мадрид и Спортинг Лисабон – Манчестър Сити.

Матеус и Крауч не отписаха шансовете на Челси да защити трофея си, както и вечните фаворити Байерн Мюнхен и Реал, но подчертаха, че отборите от Висшата лига изглеждат най-силни.

Според Крауч, Манчестър Юнайтед е единственият тим от Англия, който не е сред претендентите за Ушатата. "Трудно е да избера един измежду Ливърпул и Сити, когато говорим за международната сцена.

Челси също има реален шанс да защити трофея си. Байерн също е истинска заплаха. Роберт Левандовски е смъртоносен голмайстор. Реал? Остава силен претендент, но изостава от отборите, които изброих. ПСЖ има силен отбор, но може ли да спечели Шампионска лига? Това е големият въпрос", добави Крауч, цитиран от Daily Mail.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай