Професия „Мениджър клиенти “  - следващо ниво на фитнес клуб от ново поколение

Навлизането в света на тренировките е трудно, особено в началото

Професия „Мениджър клиенти “  - следващо ниво на фитнес клуб от ново поколение | StandartNews.com

Трудно ли Ви е да се ориентирате в залата? Имате ли нужда от приятел във фитнеса, към когото да се обърнете, когато изпитате затруднение и да бъде до Вас по пътя на Вашата перфектна форма?

Всички искаме да постигнем върховния баланс в умственото, физическото и емоционалното благополучие, да водим по-щастлив, пълноценен и здравословен начин на живот всеки ден.

За съжаление голяма част от хората нямат инструментите, знанията или средствата, за да превърнат тези цели и желания в реалност. И колкото и да се опитвате, сте изправени пред пълно разочарование от продължителността на цикъла и съпътстващите го елементи.

Навлизането в света на тренировките е трудно, особено в началото, когато сте нови и сякаш всички около Вас знаят нещо, с което Вие не сте запознати. Това може да Ви демотивира и спре по пътя към желаната промяна.

И точно в тези моменти е важно да имате подкрепа и насочване!

Когато става въпрос за постигане на фитнес цели, подкрепата е ключова.

Ако Ви кажем, че целите за здраве и фитнес са повече от разумни и всичко, от което се нуждаете е малко тласък от професионалист? Това е моментът, в който се намесва персоналният консултант, който играе важна роля за способността Ви да постигнете отлични резултати! Човекът, който знае отговорите, които търсите. Професионалистът, който помага на хората да постигнат своите фитнес цели, като създава персонални планове за тренировки, дава насоки относно храненето и предлага съвети за поддържане на здравословен начин на живот. Всяко начало е по-трудно и е нормално да изпитвате несигурност в новата обстановка. Но това вече няма значение!

Във всеки един от обектите на Pulse Вие може да разчитате на персонален  консултант, който да Ви помогне  да се адаптирате бързо и лесно към фитнес средата. Той ще  бъде Ваш приятел в залата, който Ви очаква по всяко време. Ще обърне лично внимание на всеки и ще помогне  да свикнете с атмосферата. Ще бъде там, за да разбере Вашите нужди, ограничения и цели.

Фитнес клубът е пълен с възможности за тренировка и развитие. Като начинаещи обаче, е нормално да се чувствате неориентирани и да не знаете откъде да започнете.

В Pulse никога няма да се чувствате изгубени!

Там Ви очаква Ваш личен навигатор. Той е там, за да Ви запознае с различните зони във фитнеса, да Ви предложи подходящи упражнения или групови занимания, както и ще Ви съдейства в изготвянето на  персонализирани планове, имайки предвид физиологичните фактори, честотата на тренировките и диетата Ви.

С индивидуалния си подход към всеки, той ще  Ви помогне да приемете фитнеса като втори дом. Да създадете контакти с хора , които споделят Вашите цели и да започнете своя нов живот по-лесно и по-уверено.

Един от ключовите аспекти на работата със спортния мениджър е възможността да се запознаете с атмосферата и хората във фитнес залата. Той не само ще Ви покаже как да използвате уредите правилно, но и ще Ви насърчава, да започнете да обменяте опит с другите, и да се чувствате като част от общността - семейството на Pulse.

Ще комбинира отлично ключови концепции за фитнес и хранене , ще Ви съдейства как да се възползвате от пълния капацитет на всеки един обект и по всяко време!

И това е важно не само за начинаещи, но и за активно спортуващи .

Заедно ще преодолеете началните трудности и ще превърнете времето си в Pulse в приятно и стимулиращо изживяване.

Пътят към здравословния начин на живот има моменти на съмнение и предизвикателства, но с  помощта на персоналните консултанти, Вие никога не сте сами. Заедно ще бъдете  мотивирани за по-добри резултати- един отбор!

В Pulse  Вие получавате възможността  да бъдете най-добрата си версия. От лайфстайл веригата не спират да се развиват, инвестират  в най-високо качество на предлаганите услуги и  следват световните тенденции в спорта, фитнес културата и здравословния начин на живот.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай