Предричат титла за "Арсенал" с Бербо

Предричат титла за "Арсенал" с Бербо | StandartNews.com

Лондон. Бившият играч на "Арсенал от края на 80-те и началото на 90-те Пери Гроувс вижда титла за "топчиите", ако вземат Бербатов. "Топ отборите няма да пуснат най-добрите си играчи, а тимът има нужда от качествено попълнение. Вероятно биха могли да привлекат Берба за около милион или два за последните шест месеца от договора му", разсъждава Гроувс. Той е убеден, че езикът на тялото на българина говори, че той е недоволен, че е играч на "Фулъм".

"Смятам, че самият той знае, че е прекалено добър за "Фулъм". Ако Бербатов се присъедини към "Арсенал", той няма да мисли, че в техническо отношение е по-добър от останалите футболисти, той ще си казва "О, имам играчи на същото ниво". Вчера благоевградчанинът остана извън групата на "Фулъм". Без него "котиджърс" бяха пометени от новака "Хъл" с 6:0. Другият българин във Висшата лига Сашо Тонев пък беше титуляр за "Астън Вила". Тимът му извъртя 1:1 срещу "Суонси", а Тонев бе сменен в 61-ата минута. Междувременно страстите на Острова са нажежени до червено.

Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо даже си пожела контузия за Луис Суарес преди дербито на "сините" с "Ливърпул" днес. Феновете на мърсисайдци пък се надяват една страхотна за тях традиция да се повтори. През 81-а и 85-а г. "Ливърпул" става шампион, след като на "Боксинг дей" губи от "Ман" Сити. По ирония на съдбата и сега се случи същото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай