Пратиха Кобрата в девета глуха

Пратиха Кобрата в девета глуха | StandartNews.com

Най-добрият роден боксьор Кубрат Пулев ще трябва да изчака повечко, за да получи мечтания втори шанс да стане световен шампион по бокс в тежка категория. При успех над Дерек Чисора, Кобрата бе гласен да стане официален претендент за пояса на IBF. Новият носител на титлата Антъни Джошуа обаче има други планове. Английският нокаутьор няма никакво намерение да чака развръзката в мача между Кубрат и Дел Бой. Екипът на Ей Джей вече подготвя първата му защита, която трябва да се проведе на 9 юли.

Нашенецът се изправя срещу Чисора на 7 май, което го оставя извън сметките за поне половин година. Другата лоша новина за него е гласеният суперсблъсък между Джошуа и Тайсън Фюри, който през лятото има реванш с Кличко.

Междувременно братът на Кобрата - Тервел Пулев е на съвсем друга вълна. Бронзовият медалист от Лондон 2012 е в очакване на втори син и вече няма търпение бебето да се появи на бял свят. Боксьорът качи снимка в социалните мрежи на съпругата си Диана Ненова, която е с наедряло коремче, и синът им Калоян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай