Пoзнай и печели награди като за Световно със „Стандарт”!!!

Пoзнай и печели награди като за Световно със „Стандарт”!!! | StandartNews.com

Награди като за Световно ще печелят най-запалените фенове на футбола и верни читатели на „Стандарт" и www.standartnews.com.

Всяка седмица любимият вестник ще раздава бира съвместно с Kamenitza – футболната бира на България! Най-големият късметлия от всички, които познаят кой ще е новият Световен шампион по футбол, има шанс да грабне огромен 42-инчов телевизор Sharp, осигурен от „Интерсервиз Узунови".

Четете вестник „Стандарт" и www.standartnews.com, за да разберете резултатът от кой мач трябва да познаете тази седмица.

За старт очакваме вашите предположения за срещата Англия – Италия, която се играе на 15 юни в 1 ч. българско време (важи резултатът в редовното време на мача). Очакваме вашите отговори, както и две имена и телефон за обратна връзка най-късно до 13 юни на мейл [email protected] или със специалния талон във вестник „Стандарт" по пощата на адрес София, 1124, ул. Мизия 23, вестник „Стандарт" за играта „Мач на седмицата" (важи датата на пощенското клеймо). Първите двама късметлии, избрани чрез жребий, ще бъдат обявени във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com на 17 юни 2014 г. Те ще получат по 48 кенчета Kamenitza за споделяне с приятели.

Как да спечелите още награди вижте тук!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай