Печели награди като за Световно със „Стандарт"

Печели награди като за Световно със „Стандарт" | StandartNews.com

Всяка седмица по време на Мондиала ще се лее бира, на финала даваме 42-инчов телевизор

Награди като за Световно ще печелят най-запалените фенове на футбола и верни читатели на „Стандарт". Всяка седмица любимият вестник ще раздава бира съвместно с Kamenitza – футболната бира на България! Най-големият късметлия от всички, които познаят кой ще е новият Световен шампион по футбол, има шанс да грабне огромен 42-инчов телевизор Sharp, осигурен от „Интерсервиз Узунови".

2 х 48 бири Kamenitza всяка седмица!

Четете вестник „Стандарт" всеки ден от 10 юни и разберете победителя от кой мач трябва да познаете. Изпращайте вашите прогнози по пощата до посочената крайна дата, като попълните специалния талон за участие, публикуван във вестник „Стандарт" или изпратете вашия отговор на мейл [email protected] .

Първите двама късметлии, избрани чрез жребий, ще бъдат обявени във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com на 17 юни 2014 г. Те ще получат по 48 кенчета Kamenitza за споделяне с приятели. И така – всяка седмица до края на Мондиала.

Познай голмайстора на Световното и спечели специалната награда на Kamenitza за истинските футболни фенове!

По 48 бири Kamenitza ще отидат при двама читатели на „Стандарт", които познаят голмайстора на първенството. Не пропускайте да попълните талона за участие в играта за „Голмайстор на Мондиала" или изпратете вашето предположение на [email protected] . Крайният срок за участие е 7 юли 2014 г. Победителите, избрани чрез жребий, ще бъдат обявени във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com на 15 юли 2014 г..

42-инчoв Sharp за шампиона!

Шампионска награда очаква един от читателите на „Стандарт" в края на Мондиала. Телевизионното бижу Sharp 3D LED с 42-инчов екран е осигурено от „Интерсервиз Узунови" АД. За да го спечелите, трябва да познаете кой ще стане Световен шампион по футбол в Бразилия на 13 юли 2014 г.. Очакваме вашия отговор само на e-mail [email protected] от 9 юни до 3 юли 2014 г. Победителят, избран чрез жребий от всички познали, ще бъде обявен на 16 юли 2014 г.

Следете коментарите на футболните специалисти във вестник „Стандарт", които ще ви бъдат полезни със своите прогнози.

 


 

 

„Стандарт" не изисква паричен или друг залог за участие в кампанията

Участието в кампанията не е обвързано с покупка на вестник „Стандарт"

За участие в кампанията и игрите в нея се допускат само лица над 18 г.

Цялата информация за кампанията и условията на игрите са достъпни на

www.standartnews.com без регистрация.

 

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА

" Печели награди като за Световно със „Стандарт"

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР

1. Кампанията се органзира и осъществява от „Стандарт Нюз" АД във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com .

РАЗДЕЛ 2. ПЕРИОД

1. Кампанията във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com се провежда в периода 6 юни – 16 юли 2014 г. включително.

РАЗДЕЛ 3. УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ

1. Всеки желаещ да участва в играта „Мач за бира" за спечелване на ежеседмичните награди следва да изпрати талон от вестника или e-mail на [email protected] като посочи двете си имена и мобилен телефон за връзка. До участие се допускат само лица, навършили 18 г.

1.1. Първият кръг от играта „Мач за бира" се провежда от 10 юни до 16 юни. На 9 юни се обявява Мач на седмицата, за който трябва да се изпращат отговори. Крайният срок за изпращане на талони и e-mail е 13 юни. За талоните ще важи датата на пощенското клеймо. Победителят се обявява на 17 юни във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com .

1.2. Вторият кръг от играта „Мач за бира" се провежда от 16 юни до 24 юни. На 16 юни Мач на седмицата, за който трябва да се изпращат отговори. Крайният срок за изпращане на талони и e-mail e 20 юни. За талоните важи датата на пощенското клеймо. Победителят се обявява на 24 юни.

1.3. Третият кръг от играта „Мач за бира" се провежда от 25 юни до 02 юли. На 25 юни се обявява Мач на седмицата, за който трябва да се изпращат отговори. Крайният срок за изпращане на талони и e-mail e 28 юни. За талоните важи датата на пощенското клеймо. Победителят се обявява на 02 юли.

1.4. Четвъртият кръг от играта „Мач за бира" се провежда от 01 юли до 9 юли. На 01 юли се обявява Мач на семицата, за който трябва да се изпращат отговори. Крайният срок за изпращане на талони и e-mail e 05 юли. За талоните важи датата на пощенското клеймо. Победителят се обявява на 09 юли.

2. Всеки желаещ да участва в играта „Голмайстор" следва да изпрати талон от вестника или e-mail на [email protected] като посочи двете си имена и мобилен телефон за връзка. До участие се допускат само лица, навършили 18 г.

2.1. Периодът за участие в играта „Голмайстор" е 09 юни – 07 юли включително. Крайният срок за изпращане на талон или e-mail е 07 юли, като за талоните важи датата на пощенското клеймо. Победителите се обяват на 15 юли.

3. Всеки желаещ да участва за спечелване на голямата награда телевизор, следва да изпрати само e-mail на [email protected] като посочи двете си имена и мобилен телефон за връзка. До участие се допускат лица над 18 г.

3.1. Периодът за участие в играта за голямата награда Телевизор е 9 юни – 03 юли включително. Победителят се обявява на 16 юли.

4. Всички печеливши в различните игри на кампанията, включително и за Голямата награда, се изтеглят чрез томбола и не трябва да отговарят на други критерии извън посочените в тези Официални правила на кампанията.

5. Промяна в обявените дати може да настъпи само при форсмажорни обстоятелства, както и при промяна на датите от организаторите на Световното първенство по футбол в Бразилия, които .

РАЗДЕЛ 4. НАГРАДИ

1. Наградите стек(ове) Kamenitza кен (24 броя в стек) в играта „Мач за бира" и „Голмайстор" се осигуряват от „Каменица" АД, общо 20 броя стека за периода на Кампанията. Наградата телевизора Sharp се осигурява от „Интерсервиз Узунови".

2. Наградите по никакъв начин не обвързват финансово спечелилите участници.

3. „Каменица" АД не е организатор на Кампанията и игрите.

4. „Интерсервиз Узунови" АД не е организатор на Кампанията и игрите.

РАЗДЕЛ 5. ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Печелившите участници ще бъдат уведомени, че са спечелили в тридневен срок след обявяване имената им във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com Ако в рамките на 3 (три) дни след изтеглянето на печеливш не може да бъде осъществен контакт със спечелилия участник по посочения телефон за връзка, наградата се връчва на следващ изтеглен участник.

2. Участниците приемат, че ако спечелят, техните снимки, първо име и фамилия, както и името на града им ще бъдат оповестени във вестник „Стандарт", в информационна агенция www.standartnews.com и във всички други канали, които отразяват кампанията.

3. Организаторите не носят отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невярна лична информация, неточен телефон за контакт или невалиден e-mail адрес.

4. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейна парична стойност или с друга награда.

5. Всяко теглене на печеливш участник в кампанията ще се осъществява в присъствието на независим наблюдател, като решението на организаторите е окончателно. Тегленето на печелившия и тези условия са подчинени на българското законодателство.

РАЗДЕЛ 6. ОТГОВОРНОСТ

1. Всички регистрации след определения краен срок на всяка игра от кампанията, както и регистрации, в които липсват или са посочени непълни съгласно настоящите Официални Правила данни, които участникът следва да представи за участие в кампанията, се считат за невалидни.

2. Организаторите на кампанията не се задължават да водят кореспонденция за непечеливши претенции, които възникват след действителното раздаване на наградите.

РАЗДЕЛ 8. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

1. Кампанията е отворена за участие към всички физически лица над 18 г. с изключение на служителите на „Стандарт Нюз" АД и членовете на семействата им (деца, родители и съпрузи), както и при посочените в раздел 3 ограничения.

РАЗДЕЛ 9. ПУБЛИЧНОСТ

1. С участието си в настоящата кампания участниците декларират и се съгласяват, че предоставят име, фамилия, град, e-mail и телефон за връзка доброволно като необходимо условие за участие в кампанията и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в нея.

2. С участието си в кампанията, участниците предоставят изричното си съгласие Организаторите да обработват предоставените от тях данни за нуждите на кампанията и в частност за целите на маркетинга и връчването на спечелената награда, както и се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена, град на живеене, снимка или други данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организаторите, като не се дължи заплащане от негова страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай