По 3 целувки за бой над Чехия

"Байерн" се огледа в национал от "Славия"

По 3 целувки за бой над Чехия | StandartNews.com

София. Нежен стимул получиха националите преди утрешния мач с Чехия. "Лъвовете" ще борят успех с три гола разлика, за да остане и минималният шанс за баражите към Мондиала в Бразилия. Мис национален отбор Тереза Райкова обеща на всеки един от футболистите на Любо Пенев по 3 целувки, ако успеят да напълнят кошарата на Петър Чех. "Много се надявам момчетата да размажат чехите. Страшно бях разочарована след мача с Армения. Но не всичко е загубено. Ще подаря на момчетата по 3 целувки, ако бият. По една за всеки гол", зарече се Тереза пред "Стандарт".

В същото време младежкият национален отбор ще гостува на Словения в също важна европейска квалификация. Преди мача стана ясно, че най-младият играч в "А" група Стефан Велков е следен изкъсо от германския гранд "Байерн". 17-годишният централен бранител на "Славия" вкара гол на Русия при 3:3 в петък. Босът на "белите" Венци Стефанов потвърди за интереса на баварците пред ТВ7. "Преди и "Наполи" го искаше, но с тях прекратихме взаимоотношения. Английски клубове също го следят. Той е футболист със сериозни качества", обяви Венци за Велков, който е неизменен титуляр в отбора на Асен Букарев този сезон.

"Любо Пенев задължително трябва да остане в националния отбор дори да не се класираме или стигнем поне бараж", продължи Венци Стефанов. "Той доказа, че от нищо прави нещо".
Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай