Плашили с пистолет Тервел Пулев

Плашили с пистолет Тервел Пулев | StandartNews.com

София. Боксьорът Тервел Пулев разкри, че е бил нападнат от непознати, които са му извадили пистолет. Скандалната случка се е разиграла преди година и за щастие е приключила без сериозни последствия.

"Случвало се е да има агресори, които да търсят някаква саморазправа, но от доста време не съм имал проблеми. Имало е случаи, но те бързо са приключвали, не е ставало нищо сериозно. Последният път беше преди една година. Нападнаха ме две коли хора. Бях с мой приятел. Те обаче не успяха да ни направят нищо, въпреки че извадиха и пистолет", разкри бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон. "Въпреки това отидоха в районното с нагласата да пускат жалба. Но и ние отидохме също да пуснем. Там се разбрахме. В крайна сметка никой не пусна жалба. Платиха якето на приятеля ми, защото го скъсаха, и си заминаха", разказа още пред бТВ боксьорът, който заедно със Станка Златева бяха единствените ни двама олимпийци, спечелили медал от Игрите в Лондон.

"Никога не съм предизвиквал проблем, било по заведения и барове. Никога не съм бил агресивен. Да тръгна да се закачам с хората ..., никога", добави Пулев, който след олимпиадата отмаря и се радва на наследника си и половинката си - волейболистката Диана Ненова.

Двамата разказаха за съвместния си живот. Тервел и Диана са двойка от няколко години, а плод на любовта им е синът им Калоян. Двамата живеят без брак, като споделиха, че това е така, защото все не им остава време да се оженят, а и женитбата не им е приоритет. "Все още му чакам предложението", заяви с усмивка волейболистката. "Не държим на тези работи. Живеем заедно, имаме дете", добави Ненова.

"Има много по-важни работи във взаимоотношенията. Ние имаме други приоритети в ежедневието, за да мислим за такива неща като брак", каза пък Тервел по въпроса за сватбата. "Нямаме време да се оженим. По цяло лято сме на лагери, зимата също ...", добави Диана, която живее в Азербайджан, където е клубният й отбор. Когато я няма, Тервел сам се грижи за 3-годишния Калоян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай