Пламен Константинов със сериозен тест

Динамо Москва гостува на Локомотив Новосибирск

Пламен Константинов със сериозен тест | StandartNews.com

Воденият от Пламен Константинов клуб Локомотив (Новосибирск) приема утре Динамо (Москва)
в дербито на 6-ия кръг на Суперлигата на Русия. Играчите на Гибона записаха 5 победи от 5 мача в шампионата на Русия и заедно с шампиона Зенит (Казан) и Факел (Новий Уренгой) са един от трите тима, които не познават загубата.
Битката с Динамо е и пряк двубой за отличията. Московчани много често са създавали сериозни проблеми на Локомотив дори и в Новосибирск. През този сезон Пламен Константинов привлече в Локо полският разпределител Фабиан Джизга, който се справя повече от отлично, но утре срещу Динамо ще е и първия сериозен тест за тима от Новосибирск. Сръбският посрещач Марко Ивович също се включи добре за “железничарите”, както и диагоналът Константин Бакун. 
Московският гранд Динамо, който вече допусна 3 загуби от началото на сезона,  запази голяма част от отбора от миналата година, с който завоюва третото място в първенството. В отбора от този сезон се завърна от Белогорие (Белгород) клубната легенда и олимпийски шампион Сергей Гранкин, който веднага сложи капитанската лента. Динамо привлече и руския национал Илия Власов от Факел (Новий Уренгой). Посрещачите Юрий Бережко, Дик Коой и Александър Маркин винаги могат да покажат високата си класа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай