Плачи ще громи "полския батальон"

Вярвам, че Бразилия ще играе честно, обяви селекционерът

Плачи ще громи "полския батальон" | StandartNews.com

Варна. За две победи срещу Полша се наточи селекционерът на волейболистите ни Камило Плачи. Първата среща е в петък от 20,00 ч в Двореца на спорта във Варна. "Идваме с голямо удоволствие за важни мачове срещу това, което вие наричате "полски батальон". Надявам се да успеем да направим два много добри мача", заяви италианецът на пресконференция вчера. "Уважаваме Полша и треньорът им Андреа Анастази. Авансът ни от една точка в класирането не ни дава голямо предимство. Отборът, който иска да отиде в Аржентина, трябва да спечели. Накрая се броят само победите", добави Плачи. На въпроса дали очаква феърплей от страна на Бразилия срещу САЩ, той отвърна: "Един силен отбор не може да си позволи това седмица преди финалите. Вярвам, че ще изиграят два истински мача".

Капитанът на "лъвовете" Тодор Алексиев пък се надява Варна да донесе късмет на отбора. "Тук по принцип играем добре. Надявам се да покажем всичко, на което сме способни, и да вземем каквото е възможно", обяви той.

Шефът на залата Симеон Варчев пък разкри, че супервайзорът е останал удовлетворен от организацията на мачовете.
"Започнахме зле Световната лига и сме щастливи, че имаме шанс да се класираме. Ще се опитаме да спечелим срещу отбора на Плачи, ако не успеем, такъв е животът", коментира селекционерът на гостите Анастази.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай