Плачи брои контузените

Плачи брои контузените | StandartNews.com

София. Националният отбор по волейбол се събра за първи път за новия сезон. От повиканите 30 играчи се явиха 16. Селекционерът Камило Плачи обаче е притеснен от многото контузени играчи. "В момента не мога да кажа, че си поставяме големи цели, защото щабът ни броим състезателите с травми", заяви италианският специалист. На срещата с патерици се яви Теодор Салпаров, който претърпя операция на коляното.

В групата бе и Николай Николов, който обаче не е готов за тренировки, след като в иранското първенство изкълчи глезен, получи скъсване на връзка и наранен хрущял. Проблеми с коленете имат също Теодор Тодоров и Костадин Гаджанов. Тодор Алексиев отлага хирургическа интервенция на ръцете.

Вчера волейболистите преминаха тестове, а от днес започват регулярни занимания във фитнеса и залата. Очертава се Плачи да има и проблеми с диагоналите, след като Боян Йорданов е помолил да бъде изваден от тима заради преумора в последните години. „Боян получи повиквателна и ще се прибере в България, а тук вече ще обсъдим ситуацията и ще се вземе решение", заяви наставникът. Играчите се запознаха с новия кондиционен треньор - Алесио Караро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай