Пелето и Жужо ще вдигат "Левски"

Пелето и Жужо ще вдигат "Левски" | StandartNews.com

Двама нови шефове ще слагат ред на "Герена". Днес председателят на УС на "Левски" Николай Илиев обяви назначението на Станислав Ангелов за спортен директор на мястото на Георги Иванов. Андрей Желязков пък се завръща за трети път на "Герена", но сега в ролята на генерален мениджър. "Направил съм добър избор. Отлично се познавам и с двамата.

"Трябва да има амбиция и желание, ако трябва да чакаме да е розова ситуацията, ще остареем. Всеки трябва да си наляга парцалите и да работи, и то много, това е истината, като имаме предвид, че сме "Левски". Не се плашим от работа. Ако правим грешки, вие ще ни съдите. Имаме още какво да направим в школата, там е нашата сила", заяви Станислав Ангелов, който до сега бе шеф на подразделението на школата на стадион "Раковски". "Добро съчетание между опит и младост. Всичко обаче опира до резултатите, ако ги няма, нищо не сме свършили", коментира Андрей Желязков. Двамата обявиха, че ще стартират работа по селекцията в близките дни.

В същото време в медиите в Македония гръмнаха, че "Вардар" проявява интерес към Венци Христов. Тимът от Скопие търси спешно попълнения за Шампионската лига. "Левски" пък получи официално отказ от Сапунаро, но на "Герена" се усмихнаха заради друг румънец. Оказа се, че травмата на Лукин не е толкова сериозна и ще участва в подготовката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай