Понеделник,

Парите идват за "Левски", най-сетне подписаха спонсорския договор

От: Стандарт -
377
Парите идват за "Левски", най-сетне подписаха спонсорския договор
A
A
A

Левски официално сключи така чакания спонсорски договор с бетинг компанията "Palms Bet".

Това обявиха "сините" на официалния си сайт, като всички подробности по сделката ще бъдат обявени утре на специална пресконференция от 14 часа.

Именно договор с тази компания изглеждаше като последен спасителен план за столичния гранд, който вече повече от година е в изключително тежка финансова ситуация, като най-вече благодарение на феновете си успя да избегне фалита.

Очаква се този договор да осигурява около 3-4 милиона лева на сезон в Левски, поне такива бяха предварителните информации, но пълните подробности ще научим утре.

Партньорството с "Palms Bet" със сигурност ще стабилизира клуба финансово, като на първо време Левски ще успее да се разплати с настоящите си играчи и да е по-спокоен относно ежемесечните вноски към НАП.

Огромна е вероятността представител на бетинг компанията да влезе в Управителния съвет на клуба след предстоящото Общо събрание във вторник, по време на което всички акционери и цялата "синя" общност ще получат пълна картина за финансовото състояние на клуба.

Именно този договор може да се окаже решителен за завръщането на Станимир Стоилов в клуба, защото условието на най-успешния треньор на "сините" за новия век бе именно финансовата стабилност.

Вероятно той ще може да подсили и състава си с няколко попълнения, но едва ли ще се нарушава приетата финансова рамка за привличане на играчи по-скромни изисквания за личните условия, пише dir.bg.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com