Пълна подкрепа за Стойчо от "Левски" (ОБЗОР)

Пълна подкрепа за Стойчо от "Левски" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Атакуват ни външни кръгове, отборът ще играе в Европа, категоричен е Гонзо

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев остава, въпреки слуховете за уволнението му. Те се породиха след опита на "сини" фенове да търсят сметка от отбора за играта за равенството 1:1 с "Локо" Пд на "Лаута". За целта клубът се активизира и излезе с декларация, а спортният директор Георги Иванов даде специално интервю.

"Никой от ръководството не е мислил да сменя Стоев, това са външни кръгове, които се опитват да нарушат спокойствието и доверието към него, обясни Гонзо. - Може би да си треньор на "Левски" е най-ветровитата професия, но той сега трябва да е спокоен за поста си. А и като ги няма "Литекс" и ЦСКА, "Левски" единствен концентрира внимание към себе си, затова стават интриги. Отборът при всички положения ще се класира за Европа и ще бъдем втори. Макар че ако върнат точките, първенството все още няма да е решено", заключи Гонзо.

В официалната си позиция клубът уточни: "Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост, обръщаме внимание на всички медии и "синята" общественост, че в клуба не стои на дневен ред смяната на старши треньора, нито са обсъждани каквито и да било имена на други наставници. Смени няма да бъдат извършвани и на други високи постове. Обръщаме внимание на всички медии, че единственият орган, който може да извършва такива смени, е Управителният съвет."

Нападателят Венци Христов изрази и позицията на отбора: "Стоим плътно зад треньора и помощниците му."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай