Отново разсипаха български рефер в Европа

Георги Кабаков и компания с нови критики

Отново разсипаха български рефер в Европа | StandartNews.com

Българската съдийска бригада отнесе сериозни критики от медиите в Азербайджан за представянето си на мача между местния Карабах и португалския Брага.

Мачът беше ръководен от сочения за рефер номер 1 у нас Георги Кабаков с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а Никола Попов бе четвърти съдия. Българи бяха и реферите, които отговаряха за видеоповторенията (ВАР). Главен ВАР съдия бе Ивайло Стоянов, а асистент ВАР - Драгомир Драганов.

Първата среща в Португалия завърши с изненадваща убедителна победа на азерите с 4:2, които тази вечер се наложиха с 3:2 след продължения. Претенциите на азерите са за втория жълт картон на Елвин Джафургалиев в 57-ата минута.

"Отстраняването му беше абсолютно несправедливо. В този епизод може би имаше основание за картон, но при първия той беше буквално изсмукан от пръстите. За подобни нарушения футболистите на Брага не получаваха картони, а изключително грубо нарушение на Алваро Джало не беше санкционирано с червен картон.

Но ние вече не се изненадваме от липсата на съдийска безпристрастност в мачовете в евротурнирите, особено, когато играе Карабах", пише сайтът Азериспорт.

Да припомним, че през есента лично мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нападна Кабаков за безобразното му съдийство в края ня мача между Тулуза и Ливърпул в турнира Лига Европа. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Яско
преди 2 месеца

Вие сте малоумни, бе, джурналя? Срам сте за професията! Та, кой кого победи в първия и кой кого във втория мач? Баси жалките лайна сте! Заради такива като вас е срамно да си показвам press-картата!

Откажи
Гост
преди 2 месеца

Много точно написано. Корумпиран некадърник, а ти си скъсай и сутиена,ако искаш

Откажи
Гост
преди 2 месеца

Да, Тулуза -Ливърпул 3:2, тоя преди нас верно да си скъса и панталоните

Откажи
Цскар
преди 2 месеца

кабаков е продажен некадърник. Добре,че и светът го видя.

Откажи