Огромна изненада! Какво съобщиха за Шумахер

И кога ще се случи това

Огромна изненада! Какво съобщиха за Шумахер | StandartNews.com

Настъпва ли радикална промяна около състоянието на една от легендите на Формула 1 Михаел Шумахер?

Бившият пилот сензационно може да се появи на първото си публично събитие след кошмарния инцидент в края на 2013 г.

Италианското издание „Кориере Дела Сера“ твърди, че седемкратният световен шампион ще присъства на сватбата на дъщеря си Джина Мария с Йън Бетке. Още не се знае точната дата на събитието, което ще де проведе в Майорка през лятото. Вече е нает организатор на церемония.

Вилата, в която ще се проведе венчавката, ще бъде оборудвана специално за нуждите на 55-годишния германец и хората, които се грижат за него. Според информациите за Пилето отговаря екип от 15 лекари, медицински сестри и масажисти.

Германското сп. „Бунте“ допълва, че вече се избира охранителна фирма за събитието. Основната задача на бодигардите ще бъде свързана с недопускането на изтичането в медиите на снимки от церемонията.

Както е известно, Михаел Шумахер пострада на 29 декември 2013 г., докато караше ски във френския зимен център Мерибел. При падането той си удари главата в оголена скала и изпадна в кома.

След това претърпя няколко черепно-мозъчни операции, а по-късно семейството му го премести в Швейцария и оттогава няма никаква официална информация за състоянието му. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи