Събота,

Огромен скандал! Какво призна Стойчо Младенов за Ганчев

От: Владислав КОЛЕВ -
2612
Огромен скандал! Какво призна Стойчо Младенов за Ганчев
A
A
A

Бившият наставник на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира признанието на новия треньор на "червените" Саша Илич, който при представянето си в сряда призна, че от Борисовата градина са го потърсили за първи път още през февруари.

"Когато си тръгнах от стадион "Българска армия", казах, че завинаги ще подкрепям моя ЦСКА. За съжаление, вчерашната пресконференция на новия треньор ме удари направо в сърцето. Още през февруари ЦСКА започнал преговори с него. Това са думи на Саша Илич.

Февруари?! Та ние тогава започвахме атака за титлата или поне аз така си мислех. Още тогава бъдещето ми е било решено, въпреки резултатите на отбора. Днес се чувствам повече от обиден - не на ЦСКА, а на Гриша Ганчев. Когато на 20 декември победихме Лудогорец и бяхме на две точки от първото място, бях сигурен, че ние ще сме шампиони.

По-късно чух от разговор с Гриша Ганчев, че титлата не е важна на всяка цена и да не се големя толкова много, че можем да станем шампиони. Е, за мен титлата на ЦСКА е на всяка цена. Така са ме учили и възпитавали. Тя е на всяка цена и за всеки фен на отбора.

И докато първенството е било в почивка през февруари или по-голямата част на месеца, от думите на новия треньор разбрах, че аз съм бил вече "пътник". Затова може би нямах думата за зимната селекция. Много пъти съм се питал защо играхме толкова силно в контролите на лагера в Анталия и толкова слабо започнахме пролетния дял на първенството. Феновете на ЦСКА също се питат, питат и мен. Вече имам някои обяснения. Но си остават за мен. Никого не обвинявам.

Но имах надеждата, че ще направя най-важната крачка към титлата, която аз съм печелил за последно в ЦСКА с направен изцяло от мен отбор.

От интервюто на Гриша Ганчев стана ясно, че съм бил болен от COVID-19. Да, бях много болен, даже и в болница лежах. Но през тази тежка болест мина почти целият отбор, макар че клубът мълчеше, а медиите се чудеха как ЦСКА е оцелял в пандемията.

Аз винаги съм бил честен с феновете и съм щастлив, че техни представители бяха на срещата в последния ми ден на "Българска армия". По изричното желание на Гриша Ганчев разговорът беше записан от двете страни - негова и на феновете. И феновете добиха ясна представа за случващото се от моето влизане до моето напускане.

Аз винаги ще съм от ЦСКА. Пожелавам на феновете да притежават единен ЦСКА и спортно-техническите събития да бъдат управлявани от футболни професионалисти. Само тогава ЦСКА може да се бори да бъде на нивото на всички европейски грандове. Такъв, какъвто винаги е бил!", каза Младенов пред Блиц.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com