Обявиха Бенитес за кръгла нула

Обявиха Бенитес за кръгла нула | StandartNews.com

Хулигани се изгавриха с автобуса на "белите"

Треньорът на "Реал" М Рафаел Бенитес бе сринат от критики след нулевото равенство с новака "Спортинг" (Хихон). "Белите" създадоха куп положения и отправиха цели 27 удара, но така и не успяха да разпечатат вратата, пазена от Иван Куеяр, който направи мача на живота си. Авторитетното издание "Аs" излезе със статия, озаглавена "Бенитес е кръгла нула". Столичани продължиха тенденцията от предсезонната подготовка да имат проблеми с отбелязването на голове.

"Трябваше да бъдем по-бързи и прецизни. През втората част играхме по-добре, но има още много върху какво да работим", оплака се Рафа пред медиите. Най-спорната ситуация в срещата се разигра към края на първото полувреме, когато съдията Естрада Фернандес не отсъди чиста дузпа за гостите.

Голямата звезда на "Лос меренгес" Кристиано Роналдо беше съборен в наказателното поле от Серхио Алварес, но съдията Естрада Фернандес си затвори очите. Освен загубените две точки звездите на "Реал" получиха и друг удар. Фенове на домакините се изгавриха с автобуса на "белите" и залепиха стикери с емблемата на "Барселона" и трофеите, които каталунците спечелиха през последната година. Освен това мадридчани бяха посрещнати с камъни на влизане на стадиона. За щастие никой не е пострадал, съобщи "Cadena ser".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай