Нова трансферна бомба в Англия! Пълна лудост

Какво става с Деклан Райс

Нова трансферна бомба в Англия! Пълна лудост | StandartNews.com

Задава се нова, много голяма трансферна бомба на Острова. 

Арсенал постигна споразумение да подпише с полузащитника на Уест Хям Деклан Райс в сделка на стойност над 100 милиона паунда, съобщиха британските медии.

24-годишният английски национал е получил разрешение да премине медицински прегледи тази седмица преди преместването си в Северен Лондон, пише Guardian.

В информацията се посочва, че Уест Хям е приел оферта на стойност 100 милиона паунда плюс 5 милиона в добавки, като гарантираната част от сумата се очаква да бъде платена на три вноски за две години.

Президентът на Уест Хям Дейвид Съливан каза миналия месец, че джентълменското споразумение означава, че Райс може да напусне въпреки оставащата година от договора му с опцията да го удължи с още 12 месеца.

Райс се присъедини към академията на Уест Хям от Челси като тийнейджър и е изиграл над 200 мача за клуба, като му помогна да спечели Лига на конференциите миналия месец.

Но за много специалисти тази трансферна сума за играч като Райс е пълна лудост. Но цените на английските национали по принцип да нереално завишени, колкото и добри играчи да са.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай