Петък,

Нов скандал. Нападнаха Михайлов за милиони от БФС

От: Владислав КОЛЕВ -
617
Нов скандал. Нападнаха Михайлов за милиони от БФС
A
A
A

Петър Величков, член на настоящия Изпълком на БФС и основна фигура в екипа на Димитър Бербатов в предстоящия конгрес, отново нападна Борислав Михайлов. Пред БТВ той заяви, че бившият вратар е взел милиони левова от централата под формата на заплати и бонуси. 

 "Слушах интервюто на Борислав Михайлов пред вашата медия в неделя. Чеферин си публикува заплатата, защото знае какви пари отиват при федерациите.

Вчера Михайлов отказа да си каже заплатата. За 16 години той е получил милиони под формата на заплати и бонуси. Аз идвам от реалния бизнес. Аз също съм получил милиони за тези 16 години, но съм бил генерален директор на една от най-големите компании в България.

БФС е организация, в която няма как да е получил милиони. Нека ви кажа и нещо любопитно.

От ден 1, след оттеглянето на оставката, Борислав Михайлов нареди да му се пуска консултантски договор, по който да получава пари, още преди да е вписан като президент", разкри Величков.

"Ако феновете изразят отношение това си е напълно нормално. Ключово е какъв ще бъде изборът. Бяха направени анкети в медиите, които показват, че 95% от хората искат Бербатов и почти 0% за Михайлов. Футболната общественост е част от обществото.

Процесът за гласуване трябва да е прозрачен, защото интегралната бюлетина не е достатъчна. Клубовете не трябва да бъдат измамени и подведени", допълни Петър Величков.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com