Нов огромен скандал в Англия! Замесени са звезди

За ситуацията с играчите съобщана "Сън"

Нов огромен скандал в Англия! Замесени са звезди | StandartNews.com

Огромен скандал е на път да избухне отново във Висшата лига на Англия, но сега посоката е друга.  

За "дивашка оргия" с участието на играчи от Висшата лига и манекенки разкрива британският таблоид "Сън".

Изданието успява да изпрати свой репортер и фотограф пред елитен хотел в Лондон по сигнал, че там се организира елитно секс парти.

Домакин на сбирката е бил футболист на елитен отбор, като са участвали и негови колеги. Екипът на "Сън" обаче успява да пристигне, едва когато играчите вече са влезли в хотела, като успява да хване единствено манекенките.

Те са посрещнати от охраната на хотела и инструктирани, че за тях има осигурен специален достъп с частен асансьор до етажа, на който е разположен президентският апартамент. За сведение - цената му за една нощ е "само" 25 000 паунда.

Всички момичета е трябвало да попълнят декларации за конфиденциалност, както и да оставят своите мобилни телефони на рецепцията. Причината е ясна - да се ограничи до минимум възможността бял свят да видят кадри от разюзданото парти.

По информация на репортера, охраната на хотела е предупредил гостенките, че футболистите са им подготвили "дивашка секс оргия". Срещу съответното дебело заплащане, разбира се.

Купонът е продължил до сутринта. А след като футболистите осъзнават, че пред хотела има репортерски екип, настояват охраната да се намеси. Самите те пък напускат сбирката през страничен вход на сутринта, докато през главния се изнизват само манекенките, които са били чакани от 3 лимузини.

От "Сън" признават, че все още не са узнали имената на палавите играчи. Но работят по въпроса и е само въпрос на време информацията да бъде разкрита. Поради факта, че в момента звездите са на лагери с националните си отбори, обаче имената на участниците в партито едва ли ще са от "тежката артилерия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай