Номинираха Бербатов за Играч на сезона

Номинираха Бербатов за Играч на сезона  | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов е сред номинираните за играч на сезона във "Фулъм". Кампанията във Висшата лига е към своя край, а феновете на "котиджърс" трябва да кажат своята дума, пише на официалната страница на лондончани.

Петимата претенденти са капитанът Бреде Хангеланд, Бербатов, Йоргос Карагунис, Марк Шварцер и Саша Ритер. Гласуването приключва на 9-и май.

Ето какво пише на сайта на Фулъм за представянето на българина:

"Топреализаторът на тима винаги е претендент за Футболист на сезон, но Димитър Бербатов допринася за представянето на отбора с много повече от само голове. Неговите попадения се оказаха много ценни през кампанията. Но дори и когато не намира противниковата врата, той продължава да омагьосва зрителите. Той разполага с възхитително първо докосване, такова, с което всеки футболист в света би се гордял. В същото време работи здраво, нещо, което не бе оценено преди в кариерата му. Той има 13 гола, също така 3 асистенции, създал е 41 опасности. Привличането му в отбора на 31 август миналата година е считано за страхотно постижение. Със сигурност Бербатов не е разочаровал никого оттогава."

Можете да гласувате за Бербатов - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай