Николай Митов: Нямам много дилеми около състава

Николай Митов: Нямам много дилеми около състава | StandartNews.com

Линдабрун. Старши треньорът на "Левски" Николай Митов коментира играта на отбора в контролната среща срещу Металург Донецк, която завърши наравно 1:1.

„Няма за какво да съжалявам, това все пак е контрола. Не трябва да допускаме такива евтини голове. За някои работи съм доволен, но все още има неща, които да изчистим в играта си. Не мога да кажа какво е състоянието на Рамон Лопес, докторът ще ми каже какво е станало. Лошо е когато някой се контузи. Продължаваме да подобряваме играта си. Вдигнахме оборотите. Както видяхте някои футболисти играха цял мач. Трябва да си вкарваме положенията. През първото имахме поне 4-5. Добрият отбор, когато има ситуация те наказва", каза Митов, цитиран от официалната страница на "Левски".

"Имаме още един мач в който футболистите пак трябва да ми покажат, че заслужават мястото си на терена. За първия ни официален мач трябва да сме стопроцентово готови. Нямам много дилеми около състава, но аз съм го казвал, че в "Левски" не искам никой да се чувства резерва. Играе този, който в момента е в най-добра форма и който ще е най-полезен за определената среща", завърши Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай