Никола Спасов: Не съм доволен от резултата

Никола Спасов: Не съм доволен от резултата | StandartNews.com

Наставникът на Черно море Никола Спасов коментира ремито на неговия отбор срещу Динамо Минск.

"Не съм доволен от резултата, не подходихме уверено в началото на мача. Първото полувреме вкарахме гол, което беше прекрасно, второто полувреме, когато контролирахме мача, и очаквахме да вкараме втори гол, дойде умората. Бургхард се умори, както и другите футболисти, контролирахме мача, и получихме изравнителния гол", заяви старшията на Черно море.

"Правим грешки, загубихме концентрация, в един момент и ни изравниха. Момчетата се раздадоха максимално, поне що се отнася до моментното си състояние. Ако не сме ги надиграли Динамо, то поне бяхме равностойни, противопоставихме се добре, на отбор, който има по-скъпа селекция", продължи Спасов.

"С нищо не ме изненадаха Динамо, очаквахме така да играят, голът им падна по стечение на обстоятелствата. Стават и грешки, но там се надявам да ги преодолеем. Ще играем за победа и там. Спокойствие и самочувствие, мачът е отворен, отиваме да вземем мача, ще се постараем", допълни треньорът на Морето.

"Ще са тежки мачовете и от първенството, ще има повече мачове, но затова имаме достатъчно футболисти. Динамо вкараха гол на чужд терен, но това не ме притеснява. Няма математика, има футбол, излизаме на терена и опитваме да вземем мача в Минск", завърши Спасов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай