Ники Михайлов се завърна в Левски

Вратарят подписа със "сините" до край на сезона

Ники Михайлов се завърна в Левски | StandartNews.com

Вратарят Николай Михайлов се превърна в последното ново попълнение на Левски. Той подписа договор със „сините“, който е до края на сезона, но има опция за неговото продължаване с още две години. Както е известно, вратарят мина успешни медицински прегледи миналия понеделник, в които стана ясно, че е здрав, но трябва да свали няколко килограма, за да влезе във форма. Вратарят бе без отбор от месец май, когато напусна Омония Никозия. 

Михайлов е юноша на Левски и има в кариерата си 15 мача с екипа на "сините". Той е спечелил две шампионски титли на България с Левски, както и Купата на България и Суперкупа на България. Николай Михайлов напусна "Герена" през лятото на 2007 година, когато Рафаел Бенитес го привлече в Ливърпул. 

През 2010 година Михайлов стана шампион на Ередивизи с отбора на Твенте. Освен това той спечели с отбора Купата на Холандия през 2011 година и два пъти Суперкупата на Холандия през 2010 и 2011 година. Юношата на Левски бе определен и за най-добър вратар на Холандия през 2011 година. 

Николай Михайлов бе определен за най-добър български футболист през 2011 година. Михайлов ще бъде картотекиран веднага, след като жълтата му карта пристигне. Той се очаква да направи повторен дебют със синята фланелка едва през 2019 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай