Нидерландски медии: Джоди Лукоки убит в нощен бар

Инцидентът с бившия играч на Лудогорец станал призори в Ротердам

Нидерландски медии: Джоди Лукоки убит в нощен бар | StandartNews.com

Бившият играч на Лудогорец Джоди Лукоки, който бе обявен за мъртъв днес едва на 29 години, изглежда е починал от насилствена смърт. Според медиите в Нидерландия, той е жертвата на убийство в нощен клуб в Ротердам.

Първоначално информация около смъртта на играча от конгоански произход не се съобщаваше, но местните медии започнаха да разкриват детайли. Сайтът boevennieuws.pro написа, че приближен до Лукоки е потвърдил - играчът  е жертвата на трагичния инцидент в нощен клуб "Блу".

Лукоки е убит в бара в Ротердам в 5:30 часа в съботната сутрин, като основен заподозрян е 25-годишен мъж с инициали Виктор К. Въпросното лице е било задържано и за изнасилване и убийството на 43-годишна жена през април 2017-а.

Именно в 5:30 ч е подаден сигнал в полицията и екип е пристигнал на мястото, след което Лукоки е бил откаран в болница и няколко минути по-късно е починал.

Властите все още разследват какво точно се е случило. Изискани са записи от охранителни камери.

Въпросният нощен клуб, който носи името "Blu", е затварян на няколко пъти в последните години по настояване на кмета Ахмед Абуталеб, тъй като често в него се случват инциденти с насилие. Дори се е стигало до там в заведението да бъде хвърлена граната.

Припомняме, че Лукоки получи тригодишна условна присъда за насилие срещу приятелката си и поради тази причина беше изгонен от последния си отбор Твенте.

Очакваше се през лятото той да подпише с друг тим от Нидерландия, като последните вести преди трагичните новини от днес бяха, че се възстановява от травма в Ротердам при семейството си и се готви за подготовка преди да си намери нов отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай