Неделев разби слуховете за трансфер с пост във Фейсбук

Играчът подразни феновете на Левски

Неделев разби слуховете за трансфер с пост във Фейсбук | StandartNews.com

Истинска трансферна сага се разви около Тодор Неделев, който това лято бе главна цел на няколко клуба. Никоя оферта не успя да изкуши достатъчно звездата на Ботев, която пък продължава да настоява, че не иска да носи друга тениска освен жълто-черната.

Вчера в своя фейсбук профил, Тошко качи снимка, с която отговори на всички спекулации по отношение на "сигурното" му преминаване в Левски.
На снимката той е облякъл фланелка с надпис "Ботевист завинаги", а над публикацията написа "Да се знае. Повече няма какво да кажа". 

Изпълнителният директор на "канарчетата" също отрече за преговори с Левски в ефира на "Дарик". "Оферта не е имало, разговори не е имало, варианти за оферти не са коментирани. Тодор Неделев иска да остане в Ботев.", отсече Йотков.

Снимката, която Неделев качи във фейсбук, стана обект на специфични чувства от страна на сините фенове. Футболистът не пропусна и на свой ред да се позакача с тях като припомни за загубата с 0:7 от АЕК Ларнака. Непосредствено след това, той изтри публикацията, а дори и до преговори да се стигне наистина, едва ли синята публика ще се радва на точно този футболсит, който точно толкова "обича" Левски. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай