Национал изкърти зъби на съотборник

"Люцерн" отстрани Рангелов от тренировки

Национал изкърти зъби на съотборник | StandartNews.com

Невероятен скандал в Швейцария забърка националът Димитър Рангелов. Голмайсторът ни срещу Дания се разлюти на тренировка в "Люцерн" и разби зъбите на съотборника си Жером Тисон. "Блик" разказва, че Митко се нервирал на двустранната игра. Рангелов загубил топката при единоборство с Тиесон. Във възмущението си българинът изритал съотборника си, който пък потърсил сметка на Рангелов за необяснимата постъпка.

29-годишният нападател от София не се церемонил и забил глава в лицето на Тиесон, който паднал на земята превивайки се от болка. Впоследствие след преглед при клубния лекар се оказало, че предните зъби на жертвата са пукнати, добавя швейцарското издание.

За момента съдбата на Димитър Рангелов остава неизяснена. Засега той е спрян от тренировки. Клубната управа ще заседава за евентуални допълнителни санкции.

Въпреки че "Люцерн" победи шампиона "Базел" в предишния кръг, напрежението в клуба се покачва. Сезонът стартира изключително слабо, макар ръководството да направи скъпа селекция. Самият Рангелов е разкъсван от критики заради постоянните си пропуски. Митко е вкарал само един гол в 12 шампионатни мача. Пропусната дузпа от юношата на "Славия" пък лиши "Люцерн" от влизане в групите на Лига Европа. Феновете също са настръхнали срещу Рангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай