Наши тенисистки побъркаха арабски шейхове! Какво им дават

За какво разкриха спортистките

Наши тенисистки побъркаха арабски шейхове! Какво им дават | StandartNews.com

Многократните шампионки на България по тенис индивидуално и на двойки Хюлия и Лютфия Велиева са омагьосали с красота и чар дубайски магнати, става ясно от техни публикации в социалните мрежи.

Сестрите са били обсипани от шейховете със скъпи подаръци с повод и без повод. По-малката от двете сестри Хюлия публикува видео, на което се вижда как арабски принц й подарява скъпо бижу.

Запитани за своите впечатления, Хюлия Велиева и Лютфия коментираха, че естественото излъчване, искреността, скромността, и целомъдрието им е ключ към успеха.

"Генерално местните арабски мъже имат много добро отношение, морал, семейни ценности, уважение и начина, по който оценяват стойностно момиче е впечатляващ. Носят на ръце такъв човек, когато разберат, че е наистина с много висок морал. А при нас даже се подиграват, когато видят свестни жени.

Те нямат нищо общо с отношението на мъжете по нашите географски ширини - користни намерения, директно чакат секс, без никакво опознаване на човека отсреща дори. Никога не насилват за нещо, ако не го искаш. Уважават те за това, което си.

Могат да ти дават, без очаквания да получат, особено когато усетят искреността отсреща", споделя Хюлия, която е участвала и на финалите в конкурса за "Мис Турция", където е завършила в Топ 30.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 4 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклуци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството----- https://e.vg/clean

Откажи