Наша културистка готви US рейнджъри

Наша културистка  готви US рейнджъри | StandartNews.com

Най-добрата българска състезателка по културизъм Нели Митрева ще води физически подготовка на част от американската армия и морската пехота. Родната атлетка е личен инструктор на някои от политиците на САЩ, но сега ще трябва да обучава военни за мисии в Афганистан.

"Работата ми с тях носи огромно удоволствие за мен. Те много слушат и имат голямо уважение и респект към мен. Работата с жените минава по-гладко. Те са много по-мотивирани и дисциплинирани. Никога не се оплакват. Винаги след работа с тях се чувствам пълна с енергия и направо "избухвам" на моята лична тренировка. Много от моите клиенти и войници ме гледат по време на състезания. Те казват, че това е най-добрата мотивация за тях, с която издържат на моите тренировки и хранителен режим", каза Митрева пред "Чикаго.бг".

Според нея да тренираш военни е много по-сложно, отколкото политици. "Армията рискува живота си и трябва да съм много внимателна. Тренировките на политиците е да "изплакнат" мозъка си от прекалено много мислене по вътрешната и външна политика на Америка", добави още Нели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай