Напрежение! Кой гори след Михайлов

Феновете го атакуват много сериозно

Напрежение! Кой гори след Михайлов | StandartNews.com

Още една знакова фигура в родния футбол след Борислав Михайлов е под голямо напрежение.

Предателският нож, с който Наско Сираков заби на приятеля си Борислав Михайлов, е напът да попадне в собствената му плът. Късно снощи след фиаското с Локомотив София в Надежда (2:2) голямата част от сините фенове заливат социалните мрежи с масово недоволство срещу мажоритарния шеф на Левски.

Повод за гнева им е слабата и безидейна игра, с която 26-кратните шампиони допуснаха обрат в последните минути на мача. От трибуна "Левски" изказаха възмущението си от Сираков, а коментарите в подкаста изобилстваха с твърдения, че Наско е "неможач и безсилен ръководител".

Привържениците са бесни на Сираков за хаоса, който цари в отбора, и изваждат на преден план ситуацията с капитанската лента, която последователно минава от ръцете на Пламен Андреев, Андриан Краев, Цунами, Николай Михайлов, Сонко Сундберг, а сега и в Келиан вад дер Каап, който не иска да поднови договора си.

Сериозна част от синята фенска маса приема с ирония изказването на Сираков по адрес на Борислав Михайлов. "Братле, подай си оставката!". Подобен надпис: "Братле, давай и ти!" се появи на входа за ВИП-ложата на "Герена", през който влиза Сираков на домакинските мачове на Левски.

Целта е ясна: Наско незабавно да последва действията на Борислав Михайлов, който вчера подаде оставка като президент на БФС, пише Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай