Наградиха Мис BGathletic.com и Мис BGvolleyball.com

Наградиха Мис BGathletic.com и Мис BGvolleyball.com | StandartNews.com

Първата носителка на приза Мис BGathletic.com 2014 е Гала Чалъкова.

Тя официално е Най-красивата атлетка, след като получи лентата с надпис Мис BGathletic.com 2014 на церемония в магазин SLS. Лентата и стилен букет на 18-годишната Гала подариха Атлет №1 на България за 2013 г. и национален рекордьор в тласкането на гюле Георги Иванов и Мистър София и национален шампион на 200 м Петър Кременски.
Голямата награда на победителката в конкурса – екипировка Mizuno, връчи Димитър Димитров, като представител на верига магазини SLS, официален дистрибутур на Mizuno за България.

„Титлата Мис BGathletic.com 2014 е нещо изнендващо. Наистина не очаквах аз да спечеля. Много съм щастлива и дори до някъде горда, особено като се има предвид кои бяха конкурентките ми – Ивет Лалова Мис НСА 2013 Ралица Ламбова. Изобщо не очаквах да съм преди тях. Много благодаря на всички, които са гласували за мен от града ми и от цяла България, коментира Чалъкова. - Мечтата ми е да облека националната фланелка и да бягам на по-значителен форум, на по-голямо състезание от тези в България. Тренирам усилено и се надявам да успея."

Специален гост на церемонията беше определената за секс-символ на българската лека атлетика Цветелина Кирилова, полуфиналистка на Олимпийски игри и национален рекордьор на 1000 м.

„Поздравявам екипа на сайта BGathletic.com, че обърна внимание на красотата. BGathletic.com винаги е една крачка пред останалите. Искам да поздравя тази красива девойка Гала. Много е хубаво да си добър на пистата и да си красив. Две винаги е повече от едно. И в световен мащаб винаги е било така, и ще бъде винаги така – красотата е предимство за всичко останало", заяви Кирилова.

Наградата за Мис BGathletic.com 2014 е осигурена от магазин SLS, представители на Mizuno а националният рекордьор в тласкането на гюле и Атлет №1 на България за 2013 г. Георги Иванов и Мистър София 2014 и национален шампион на 200 м Петър Кременски връчват приза на Чалъкова.

Като известен ценител на женската красота вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев има честта да короняса първата в историята до сега Мис BGvolleyball.com 2014 – Кристиана Петличка (ЦСКА).
Официалната церемония по награждаването на призьорките в конкурса се проведе в шоурума на фирма Асикс, като събитието събра заедно трите най-красиви волейболистки за 2014 година – Кристиана Петличка, Силвана Чаушева и Ивана Боянова.
Под аплодисментите на присъстващите чаровните момичета бяха окичени със специални ленти, на които бе изписано мястото им в конкурса Мис BGvolleyball.com 2014 .

Любо Ганев връчи специалната награда на победителката – екипировка от фирмата Асикс. Така волейболистката си тръгна с пълен комплект от известната спортна марка. Ганев не пропусна и подгласничките на победителката, като те също получиха дарове от Асикс.

Специално място в награждаването взе и Националният фенклуб на България, чиито президент Георги Христов лично пое инициативата да докара волейболистката на Марица (Пловдив) Силвана Чаушева да присъства на церемонията. Както винаги шефът на феновете се представи на ниво, като се бе погрижил за цветя и предметни награди. На него се падна удоволствието да награди подгласничките Силвана Чаушева и Ивана Боянова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай