Надал: Време е за почивка

Матадора вече е в Испания

Надал: Време е за почивка | StandartNews.com

Рафаел Надал обяви, че ще си вземе кратка почивка от тениса след последната травма, която получи. Той има възпаление в китката, заради което пропусна последния ден на турнира Laver Cup в Женева. В него тимът на Европа победи отбора на света.

Рафа разкри, че от известно време се бори с тази болка и затова е решил, че най-доброто нещо за него е да се прибере при семейството си. Все още не е ясно кога Матадора ще се завърне обратно на корта.

"Вече не съм на 20 години. Имах този проблем, дойдох с него от Ню Йорк. Сега ще си почина малко, ще бъда със семейството си. Тъкмо ще имам време да отпразнувам успеха на Laver Cup, както и трофея си от US Open, защото нямах много време да му се насладя."

"Още след последния мач в Ню Йорк хванах самолета за Швейцария, една седмица бях като разглобен и всичко ме болеше. Сега ще имам повече време да се насладя на успехите и да оценя случилото се", заяви Надал.

Прочети още на: https://www.gol.bg/za-rss/2019-09-23/nadal-doyde-vreme-da-si-pochina-i-da-obarna-vnimanie-na-blizkite-si
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай