На Острова: Бербатов сменя Ван Перси в "Арсенал"

Холандецът се продаде на "Манчестър Юн", фенове палят екипа му

На Острова: Бербатов сменя Ван Перси в "Арсенал" | StandartNews.com

Манчестър. Краят на Димитър Бербатов в "Манчестър Юнайтед" вече се вижда, гръмнаха медиите в Англия. В момента българинът е пети избор на Сър Алекс Фъргюсън за нападател. Причината: трансферът на лятото. Робин Ван Перси пристигна на "Олд Трафорд" за 24 млн. паунда и ще получава 200 000 паунда седмично.

Холандската звезда отказа да преподпише с "Арсенал" и въпреки мераците на "Манчестър Сити" и "Ювентус", избра да играе с Уейн Рууни. Резерви ще са Дани Уелбек и Чичарито, което според медиите на Острова означава едно - кариерата на Бербатов на "Олд Трафорд" свърши. Българинът беше пращан къде ли не, но все още не я ясно името на новия му клуб.

"До другата седмица нещата вече най-накрая ще са ясни. Не коментирам определени отбори", каза мениджърът Емо Данчев. Възможна е и трампа с "Арсенал", написа "Дейли Мейл", тъй като лондончани ще преведат първо £19 млн за Перси и ще останат пет. В момента точно толкова е и цената на българина. Но от друга страна на Острова твърдят и друго. "Арсенал" вече е намерил заместник на Перси - Фернандо Йоренте от "Атлетик" (Б). Иначе еуфорията на "Олд Трафорд" започна, а в Лондон са бесни. След новината за трансфера в youtube се появиха множество клипове, на които привърженици на "Арсенал" горят екипа на "холандския Юда" Ван Перси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай