Сряда,

На какви заплати плащат данъци в Славия, питат от Левски

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Ръководството на ПФК Левски отговори, чрез своя официален сайт на Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия заяви по-рано днес, че има директор с 22-23 хиляди лева заплата и други с по 12-13 хиляди.
Също така от "Герена" на свой ред зададоха два въпроса към Стефанов. Ето какви са те:
"Левскари,
Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК „Славия“ Венцеслав Стефанов.
С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в „ПФК Левски“ няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на „Славия“ суми.
Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.
Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.
Като, например, ако в „Славия“ има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в „Славия“?
Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица, пише в официалната позиция от ПФК Левски.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички