Мъри Стоилов каза кой развали прокобата над Левски

Спъасител, викаха над 15 000 сини фенове на стадиона

Мъри Стоилов каза кой развали прокобата над Левски | StandartNews.com

 

В основата на победата на Левски са феновете. Такава любов, така подкрепа, няма как да не респектира. Това заяви треньорът на сините Станимир Стоилов минути след като Левски се закичи със златните медали след историческа победа над ЦСКА с 1:0 на финала на Купата на България. Така прокобата над отбора бе развалена след 13 години.

Върнах се прекалено амбициран, зареден с енергия, с желание да спечелим, каза още Мъри. Това е заслужена победа, с която искаме да върнем доверието, уважението, добави треньорът. За бъдещето той каза, че не може да обещае надграждането за следващата година, което всички очакват, но заяви, че ще положат много усилия за достойно представяне на евротурнирите.

Станимир Стоилов: Напълно заслужено спечелихме Купата - По света и у нас -  БНТ Новини

Чака ни празнуваме, нека днес да не говорим за бъдещето, помоли човекът, чието име през целия мач бе скандирано от феновете на Левски.

Спасител, месия, викаха над 15 000 привържениците на синия клуб по трибуните, за които доскоро трофеят беше абсолютен мираж.

С четвъртия си триумф като треньор Стоилов се изравнява с Димитър Пенев.

Отборът, който той ръководи, този сезон започна с три загуби, но успя да направи поредната приказка, връщайки мечтите на Синя България с 27-тата купа във витрината на Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай