"Монако" дойде за Чочев

"Монако" дойде за Чочев | StandartNews.com

"Монако" иска да събере Ивайло Чочев от ЦСКА с Димитър Бербатов, гръмна най-тиражният и авторитетен френски вестник "Екип". Според информацията "монегаските" от доста време следят изявите на младия халф, който дойде от школата на Христо Стоичков в Етрополе.

Французите пратиха емисар на контролата между ЦСКА и белгийския "Гент", която завърши 1:1. За "червените" се разписа Тони Силва. Оферта към Чочев вече прати италианският "Палермо".

Иначе проверката се състоя в холандското градче Хеезе, а на резервната скамейка на българите седна и Иван Бандаловски. Бившият капитан на ЦСКА играе за белгийския "Льовен", но дойде да види старите си съотборници.
През второто полувреме с екипа на "армейците" се появи Кристиян Супусепа, който е юноша на "Аякс" и направи впечатление с твърдите си влизания. Миналия сезон 25-годишният ляв бек се е подвизавал в тима на "Адо Ден Хааг".

Там е изиграл 60 мача през последните 4 сезона в елита на Холандия. Стойчо Младенов ще го наблюдава в още няколко тренировки, преди да реши дали да му предложи договор. Такъв вече подписа сънародникът му Сандрино Мисиджан, който явно ще бъде налаган в центъра на защитата. Братовчедът на Върджил Мизисжан от "Лудогорец" игра вчера последните 30 минути.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай