Миньорски чук за ЧРД на Роман

Победата е над Русия, радват се украинците

Миньорски чук за ЧРД на Роман    | StandartNews.com

Лондон. Миньорски чук свали "Челси" на земята. "Шахтьор" прекъсна серията от 8 мача без загуба на шампиона "Челси" в турнира и развали рождения ден на Роман Абрамович. Във вторник милиардерът навърши 46 години.

Украинците удариха "сините" от Лондон с 2:1 у дома и ги разклатиха преди дербито с "Ман Юн". "Това е мач между Украйна и Русия. Ние бием", обяви президентът Виктор Янукович, който бе на визита в Москва и не пропусна да се заяде с Владимир Путин за мача. "Надявам се, че не сме разстроили Абрамович. Сега ще трябва да му подарим победа над "Ман Юн"", обяви мениджърът на "Челси" Роберто ди Матео. Италианецът се закле и да си отмъсти на "Шахтьор" за шамара.

"Не ги чака нищо хубаво в Лондон", отсече Роберто. Той обаче ще трепери за Франк Лампард, който получи травма още в 15-ата минута и вчера вечерта чакаше присъдата на лекарите. На другия полюс бяха в Украйна. "Те не бяха подготвени за игра като нашата и си го получиха", радваше се треньорът на "Шахтьор" Мирча Луческу. Феновете на "Челси" пък се обясниха в любов на звездата на домакините Вилиам и му подариха синя фланелка с неговото име. Бразилецът напусна с нея "Домбас арена". "Явно вече е на "Стамфорд бридж"", коментираха медиите на Острова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай