Милан размаза французи и върви напред

На практика италианците се виждат на осминафиналите

Милан размаза французи и върви напред | StandartNews.com

Милан разби с 3:0 Рен в първия мач от елиминационните плейофи в Лига Европа. Хората на Стефано Пиоли доминираха на стадион „Джузепе Меаца“ и с единия крак вече са на 1/8-финалите във втория по сила европейски клубен турнир.

Категоричният успех за „росонерите“ изковаха Рубен Лофтъс-Чийк, който изригна с две попадения, а едно добави и суперзвездата на тима Рафаел Леао. Англичанинът откри резултата в 32-ата минута, след което удвои в 48-ата минута, португалската перла пък фиксира крайното 3:0 в 53-ата минута.

Милан изпусна да спечели още по-убедително и на практика съвсем да откаже французите преди реванша. Веднъж и гредата спаси гостите след тупалка на Леао. Рен също показа зъби на няколко пъти, но не успя да стигне поне до почетен гол, който да им даде по-големи надежди за втората среща, която ще се проведе на 22 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи