Мейуедър хвърля пари като салфетки

Мейуедър хвърля  пари като салфетки | StandartNews.com

Флойд Мейуедър отново се прояви. Американският боксьор посети 26-ия рожден ден на Крис Браун, където бе атракцията на вечерта. Това бе първата му открита забава след "боя на века" срещу Мани Пакиао. Шампионът събра очите на останалите гости с влизането си. Той започна да пръска пари във въздуха като салфетки на парти в родна чалготека. Флойд обаче загрубя, дори замерваше красивите девойки с долари.

Кулминацията на вечерта бе импровизиран конкурс за "най-секси дупе". Мейуедър веднага влезе в "комисията", въпреки че с него на купона дойде гаджето му Шантел Джаксън. Девойката не остана особено доволна, особено от факта, че Флойд се запозна с всяка една от десетте участнички. Въпреки това Шантел си замълча и остана с него до края.

В същото време бившата приятелка на Мейуедър - Жоси Харис, е завела дело срещу боксьора за 20 млн. долара. Девойката обвинява Флойд в лъжа. Преди месец той я обвини в интервю, че е била под влиянието на наркотици по време на инцидент между тях през 2010 г. Тогава Флойд бе арестуван по обвинение, че е ударил Харис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай