Мениджърът на Фулъм: Няма да преча на Бербатов

Мениджърът на Фулъм: Няма да преча на Бербатов | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн заяви, че няма да пречи на Димитър Бербатов, ако българинът пожелае да си тръгне през януари. Според специалиста все пак, нападателят ще продължи с възходящото си представяне през критичния период във Висшата лига около Коледа.

Мюленстийн заяви, че ще коментира конкретно бъдещето на Бербатов на "Крейвън Котидж" като настъпи новата година. Мениджърът на лондончани заяви, че ще изиска от българина пълно отдаване в следващите четири мача на тима.

Бербатов бе сериозно критикуван за играта си от началото на кампанията. Малко след като бе уволнен Мартин Йол, агентът на родния нападател Емил Данчев заяви, че клиентът му не е щастлив във Фулъм и ще се опита да си намери нов отбор през зимата.

С играта си в последните два срещу Тотнъм и Астън Вила обаче Бербатов напомни за най-добрите си дни.

"Няма да седя на пътя на никого, ако има желание да си ходи", коментира Мюленстийн, цитиран от Daily Mail.

"Поговорих си добре с Димитър, когато поех тима. Бербатов ми е много ценен, това се вижда ясно след представянето му срещу Тотнъм и Астън Вила. С Бербатов ще се концентрираме върху предстоящите ни четири мача. Сигурен съм, че всеки би се съгласил, че нападателят е ключов играч за нас", добави мениджърът на Фулъм.

"Ще обсъждаме бъдещето на Бербатов като дойде януари", завърши Мюленстийн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай