Медведев продължава напред в Дубай след обрат на корта

Поставеният №1 в схемата се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове

Медведев продължава напред в Дубай след обрат на корта | StandartNews.com

Поставеният №1 в схемата Даниил Медведев (Русия) се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове в Дубай (ОАЕ) с награден фонд 3.1 милиона долара.

Защитаващият титлата си от миналата година Медведев победи след обрат Лоренцо Сонего (Италия) с 3:6, 6:3, 6:3 за два часа игра.

"Излязох на корта и не се чувствах добре. Бях твърде нервен и прекалено стегнат, което не ми се случва често. Правих много грешки. Понякога е необходим сет, за да се успокоя и ако продължа да правя това, което направих в първия сет, нищо нямаше да проработи. Просто трябваше да се променя, да бъда по-добър спокоен и се получи", каза руснакът след двубоя, предаде "Топ спорт".

Медведев направи решителния пробив в осмия гейм на втория сет, за да изравни, преди да вземе подаването на съперника си два пъти в третата част и да стигне до успеха.

В следващия кръг той ще играе срещу осмия поставен Алехандро Давидович Фокина (Испания), който поведе със 7:6(7), 1:0, след което Якуб Меншик (Чехия) се отказа да продължи двубоя.

Петият поставен Юго Умбер (Франция) елиминира бившия номер 1 в света Анди Мъри (Великобритания) с 6:2, 6:4, за да достигне до четвъртфиналите. Освен това той постигна първа победа в кариерата си над Мъри, който вдигна трофея в Дубай през 2017 година.

В други мачове от турнира вторият поставен Андрей Рубльов (Русия), шампион от 2022 година, надигра французина Артур Казо  с 6:4, 6:4. №7 Александър Бублик (Казахстан) също продължава напред след успех над Талон Грийкспор (Нидерландия) със 7:6(8), 7:6(2). Иржи Лехечка (Чехия) спечели срещу четвъртия в схемата Карен Хачанов (Русия) с 6:7(6), 7:6(5), 6:4, а Себастиан Корда (САЩ) надделя над Ботик ван де Зандсхулп (Нидерландия) с 6:1, 6:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи