Майката на Ицо разкри ЦСКА

"Бултраси" и "армейци" с реми и в третото полувреме

Майката на Ицо разкри ЦСКА     | StandartNews.com

София. Компетентен анализ на мача "Ботев" - ЦСКА (1:1) направи майката на Христо Стоичков. Леля Пенка изгледа любимия жълт тим от ложата, а после поговори със запалянковци. Тя разкритикува защитата на "червените", като определи категорично Жереми Родригес за дупка номер 1. Иначе леля Пенка изпуши поне 10 цигари по време на срещата.

И феновете на "Ботев" не пропуснаха да се изгаврят с бившия играч на "Локо" (Пд). Родригес бе причакан от момчета с жълти шалчета, преди да се качи на клубния автобус. Вместо да псуват обаче, ултрасите го поканиха да се присъедини към тях в "Планета Пайнер клуб" под тепетата. Джобното франсе е снимано десетки пъти в чалга бара и минава за любимото му място.

Иначе твърдите ядра в агитките на "Ботев" и ЦСКА поделиха точките в събота вечерта, точно както сториха и любимците им на терена. След 1:1 на Колежа фенове на "жълто-черните" и на "червените" се отправиха към култовото заведение "Войводите" в центъра на Пловдив. Там разборът на срещата продължи до късни доби.

Вчера под тепетата основната тема беше кога ще изритат от клуба легендата Марин Бакалов. Повод за това им даде спортният шеф Сашо Александров, който нападна главния скаут на отбора, макар и индиректно. Кривия отдавна му е вдигнал мерника и сега няма да пропусне да го отстреля, убедени са край Бирената фабрика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай