Матей Казийски: Да се върна? Сега е по-зле

Бившият национал все още не мисли за сватба

Матей Казийски: Да се върна? Сега е по-зле | StandartNews.com

Матей Казийски изобщо не мисли за завръщане в националния отбор. Бившият волейболен национал даже констатира, че ситуацията се била влошила.

"Отдавна казах, че ако нещата се променят по някакъв начин, съм готов да се върна. Въпросът е обаче, че аз не виждам това. Да не кажа, че нещата са по-зле и от преди. Така че няма за какво да говорим. Ако има някаква промяна, аз ще съм първият, който ще се обади на телефона на треньора", коментира той пред btv. 28-годишният състезател напусна състава ни миналото лято, следвайки вярно тогавашния селекционер Радостин Стойчев. Оттеглянето им бе протест срещу управлението на волейболната федерация. Посрещачът коментира и трансфера си в "Халбанк", където за пореден път стана играч в тим, ръководен от Стойчев.

"Това е един нов проект, който ще бъде много интересен и ще бъде за една година. Не можех да продължа в "Тренто" при условията, които се създадоха. Все още се надявам догодина да се върнем. Проблемът не беше само финансов. Всички имахме желание да останем, въпреки че се говореше за намаляване на заплати, но нещата се наредиха по такъв начин, че това бе невъзможно", каза посрещачът.

Матей уважи сватбата на Георги Братоев в компанията на италианката Елизабет, с която ходи от година. Казийски обаче не мисли да го последва. "Хубаво е в църквата, интересно, но не съм се нагласил да тръгна по тази пътека", лаконичен бе волейболистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай