Мартин Петров спира с футбола

Мартин Петров спира с футбола | StandartNews.com

Враца. Мартин Петров обяви в родния си град Враца, че спира с футбола.

Бившият играч на ЦСКА, Манчестър Сити и Болтън намекна за такъв възможен развой в края на миналия сезон, а сега потвърди новината, че няма да продължи с активната си кариера.

В сряда бившият национал на България проведе тренировка с Ботев Враца, но вече търси ново предизвикателство, съобщават от пресцентъра на тима, цитиран от Гонг.

"Както казах преди два месеца, спирам окончателно с футбола. Тук съм, за да подкрепя тези млади момчета, да им покажа, че няма от какво да се притесняват", сподели Мартин Петров.

Мартин Петров е защитавал цветовете на ЦСКА, Сервет Женева, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Еспаньол, Манчестър Сити, Болтън и Еспаньол.

Мартин Петров призова футболните хора във Враца да застанат зад „Ботев": „Чувам напоследък се явяват някакви фактори, които пречат на ръководството. Това трябва да спре, защото изпълнителният директор Валери Цветанов дава всичко, дори здравето си, за да го има този клуб. Призовавам истинските фенове на отбора да го подкрепят. „Ботев" няма нужда от псевдопривърженици, а от любов! Може да са 5, може да са 10 човека на стадиона, но да идват само онези, които обичат клуба, а не онези, които търсят скандалите...", съобщава още Спортал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай