Мартин Петров ще рита с номер 17

Искам да помогна на отбора, не съм звезда, каза завърналият се в ЦСКА

Мартин Петров ще рита с номер 17 | StandartNews.com

София. Мартин Петров бе официално представен на стадион „Българска армия" като играч на ЦСКА. Футболистът ще рита с номер 107. Той позира с червената фланелка и изрази задоволството си от трансфера.

"Благодаря на ръководството и на треньора за този трансфер. Въпреки, че му отказах през лятото, той не спря да вярва в мен. Надявам се да помогна на младите - да им двъхна увереност и да играя добре. Физически съм в добро състояние. Когато нямаш игрови ритъм е трудно, подготовката ми не протече по най-добрия начин. Надявам се утре срещу Берое всичко да е ОК. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си за времето, в което съм на терена", каза Петров на представянето му.

„Бях решил да се откажа от футбола, но семейството е на първо място за мен. Не се смятам за звезда, просто искам да помогна на ЦСКА", каза още Петров, който се завърна в ЦСКА.

„Моето състояние физическо смятам, че е добро, тренирах с отбора месец и половина, но когато нямаш игрови ритъм е трудно. И през последната година не съм играл, подготовката не протече по най-добрия начин. Ще се опитам с моя опит да вляза във форма бързо. Надявам се с жълтата карта всичко да е ок", каза футболистът. 

„Аз идвам с една единствена цел, наистина да играя, но все пак, нека не забравяме, че не съм провел нужната подготовка и ми липсва игрови ритъм. Колкото и време да ми се даде, ще опитам да дам най-доброто от себе си на терена", продължи Петров. 

Договорът на футболиста е до 30 юни 2014 година. Петров призна,че най-вероятно след това да сложи край на кариерата си. 

Жълтата карта на футболиста все още не е готова, стана ясно от брифинга. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров каза, че най-вероятно Петров ще бъде картотекиран до края на деня.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай