Мартин каза "чао", става шеф на агитката

Мартин каза "чао", става шеф на агитката | StandartNews.com

В отлично настроение след успеха над "Левски" бе Мартин Петров. Минавайки покрай даващия интервю Чочев, той го бутна в гръб. После призова медиите да зарежат младия халф и да чуят неговите думи. "Чувството да биеш "Левски" е супер. Мечтата ми бе да го сторя, защото при предишния ми престой на "Армията" не успях. Не е новина, че след края на сезона се отказвам от активна кариера. Тръгвам си със задоволство. Сега обаче е важно да изпълним целите, които са класиране в Европа, която е близо", каза щастливият ветеран.

После Марто продължи с шеговития тон: "Ще видим какво ще правя, когато окача бутонките. Певческите ми способности са такива, че мога да иззема задълженията на тарторите на агитката на ЦСКА. Не съм пял обидните песни срещу "Левски", за да се заяждам - просто текстовете са такива. Иначе ги уважавам, защото са голям отбор с голяма история", каза Марто.

"От 5 цели 4 сме изпълнили. Спасихме клуба, направихме силен мъжки отбор, млади момчета са в него, платихме парите за лиценза, имаме място в Европа", коментира Александър Томов, "Целите в ЦСКА са по-големи".

Той отново се заяде с "Титан", като заяви, че участието в Европа е било отказано нарочно. Накрая реалният собственик на ЦСКА обеща голям инвеститор още до края на седмицата.

"Не искам да се гавря с "Левски". Без Левски шампионатът ще е скучен. Няма да я има тази радост. Да биеш "Лудогорец" е хубаво, но с "Левски" е друго", завърши Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай